предаване хумористично

През 80-те години една от продукциите на редакция „Хумор, сатира и забава“ на БНР е предаването „Всичко е възможно“ – конкурс за имитатори „във всички области на флората, фауната, музиката, театъра, техниката и живота“. Първото предаване е излъчено от Второ студио на Българското радио на 20 декември 1985 г. Шоуто е по сценарий на Любомир Пеевски, председател на журито е киносценаристът и хуморист Марко Стойчев, а водеща – актрисата Вера Среброва.

Чуйте някои от участниците. Слушайки ги, си спомняме крилатата фраза на испанския художник Пабло Пикасо: „Да имитираш другите е неизбежно. Позорното е да имитираш себе си.”

      Звезделин Минков с неговите имитации на популярни български актьори печели първо място в първото издание на конкурса през 1985 г.
      Атанас Бурмов като народните певци Йовчо Караиванов, Магда Пушкарова и … баба Гицка (1985 г.)
      Иван Караиванов и неговата интерпретация на певци от българската и световната сцена (1985 г.)
      Цвятко Халачев ни разказва цяла приказка с домашни животни и птици (1985 г.)
      Анани Велинов и неговата автомобилна история (1985 г.)
      В стопанския двор ни пренася Тони Иванов (1985 г.)
      Актьорът Виктор Калев (тогава 16-годишен) имитира популярни български певици, „защото не му е дошло времето за мъже“ (1986 г.)
      Владимир Димитров от Радомир е най-младият участник в конкурса през 1986 г. – едва на 14 години.
      В света на горските и домашни птици и животни с Желязко Енев (1986 г.)
      Това предаване ни показа, че човек като иска може да върши много работа, а незаменими хора няма, казва Марко Стойчев в заключителните си думи на първия конкурс през 1985 г.